Tuesday 27 July 2010

Пам парам пам пам! короче буду триндіти )

Інтро

Сталось так що всі таски ми зробили швидше ніж думалось і я вирішив навести порядок у своєму інтернет серидовищі. Нарешті дійшли руки до лінкедіна, твітера і звичайно ж блогу. Так як блог у мене не перший, скільки проживе він чесно кажучи передбачити важко, але якщо й на далі на роботі буде з'являтись вільний час то думаю що іноді записи тут будуть з'являтись.

Планування )) як багато в цьому слові....

Я умовно можу поділити людей на декілька категорій за стилем організації життя, карєри і тд.
так як все починається з мрій то відповідно маємо:

Просто мріяння і відсутність жодної спроби реалізувати їх.
Мріяння та планування здійснення мрії.
Мріяння, планування та перший крок до мрії.

Відношу себе до третьої категорії так як свої мрії втілювати в життя почав досить давно. Людина я по суті досить прагматична, люблю добре подумати перед тим як щось зробити, добре зважую всі за і проти, після чого роблю логічний як на мене висновок.

На даний час я лише близько місяця на новій роботі, але вже визначив для себе пріорітети, про які саме тут хочу написати.

  • Не вилетіти )) так як я поки що на випробовувальному терміні
  • Англійська мова.. я думав що я її знаю краще... Коли згадую English level placement test мої слова мені нагадують першу частину серіалу IT CROWD де Джен спілкується з директором(хто бачив той пойме)
  • Визначити цілі для подальшого кар'єрного зростання(абілітон, сертифікації, презентації і тд.) і відповідно до пріорітетів, покращити свої навики в необхідних мені технологіях.
Основна проблема це як завжди час. Зараз в мене після роботи залишається близько 2 реально вільних годин(є додаткове заняття яке приносить непогані гроші), а цього мені явно недостатньо...

І звичайно щоб ці мої плани не залишились на "папері", попробую звітуватись щотижня про виконану роботу і тд. 

Англійська мова прочитано близько 50 сторінок.
WPF прочитано 160 стр.
Щонайближчим часом добавлю коротенький огляд FileSystemWatcher - який я недавно застосував в нашому проекті. 

3 comments:

  1. Вітаю із блогом!

    Надіюся що it crowd ти дивився на англійській. Якщо ні, то моя тобі порада, для того щоб вивчити почни дивитися фільми англійською, навіть якщо спочатку ти мало що будеш там розуміти (почни із тих що ти вже бачив). В тебе розуміння почне вироблятися на інтуїтивному рівні, а не на рівні слово-перекtion-word.

    ReplyDelete
  2. Дякую!
    з розумінням в мене справи не так вже й погано, а от висловити свою думку це щось... )
    Між іншим почав вчити англ по книжці " Универсальный учебник английского языка. Новый подход" Драгункин.А., в мене до неї змішані почуття, тому думаю посвятити їй один пост.

    ReplyDelete
  3. Звітувати щотижня я вважаю всетаки не варто, тому що блог створив я не для того щоб люди дивились скільки я прочитав і тд. а для обміну знаннями. До моїх попередніх планів добавилось ще купка необхідних речей. З виконаного можу відмітити що в технології WPF мої знання зросли досить суттєво, іноді навіть допомагаю колегам по проекту, та цього як на мене зовсім недостатньо тому постій читаю та вивчаю щось нове. Так що далі буде ...

    ReplyDelete